همگام با افزایش آگاهی بشر پیرامون محیط‌زیست در سطح جهان، استفاده از وسایل نقلیه الکتریکی به‌‌‌عنوان جایگزین وسایل سنتی که با سوخت‌‌‌های فسیلی کار می‌کنند، اهمیت مضاعفی پیدا کرده است. با این حال انتقال به تکنولوژی EV فرآیندی نبوده که در یک‌گام، امکان تحقق داشته باشد. سال‌ها تحقیق و توسعه برای صنعت خودرو و به‌منظور رسیدن به این پیشرفت قابل‌توجه در جهت حمل‌ونقل سازگار با محیط‌زیست، پشت سر گذاشته شده است. یکی از چالش‌‌‌هایی که خودروسازان در این انتقال با آن روبه‌‌‌رو شده‌اند این است که چگونه موتورهای احتراق داخلی سنتی (ICE) را با سیستم‌های محرک برقی کارآمد و قابل اعتماد جایگزین کنند.

انتقال از موتورهای ICE به تکنولوژی‌‌‌های برقی، چالشی پیچیده برای صنعت خودرو است، اما مزایای زیادی نیز دارد. از جمله این مزایا می‌‌‌توان به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌‌‌ای و کاهش وابستگی به منابع غیرتجدیدپذیر اشاره کرد. در حالی که بازسازی وسایل نقلیه ICE با موتورهای الکتریکی یک رویکرد امیدوارکننده است، به دلیل محدودیت‌های مکانیکی همیشه امکان‌پذیر نیست. تلاش برای بهینه‌‌‌سازی، همیشه منطقی‌‌‌ترین راه‌‌‌حل نیست؛ چرا که بسیاری از وسایل نقلیه ICE به دلیل طراحی، وزن و سایر محدودیت‌های مکانیکی، با فناوری‌‌‌های برقی سازگار نیستند. راه‌حل دیگر که دنیای خودرو در مسیر آن پیش می‌رود، طراحی وسایل الکتریکی جدید به‌جای تلاش برای تبدیل وسایل نقلیه ICE است. این گزینه چالش‌‌‌های مکانیکی بازسازی را از بین می‌‌‌برد و به سرمایه‌گذاری و زمان توسعه قابل‌توجهی نیاز ندارد. علاوه بر این، اسقاط وسایل نقلیه موجود به‌منظور بازسازی، با هدررفت انرژی و زمان همراه است. ایجاد وسایل نقلیه برقی جدید، راه‌‌‌حل مناسب است، اما نیاز به سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی دارد. در نهایت، تکنولوژی هیبریدی که موتورهای ICE را با تکنولوژی برقی ترکیب می‌کند ممکن است عملی‌‌‌ترین راه پیش‌رو برای صنعت باشد. با پیشرفت تکنولوژی خودروهای الکتریکی و کارآمدی آنها، انتقال نهایی از وسایل نقلیه بنزین، امکان‌‌‌پذیرتر و پایدارتر خواهد شد.

عبور از دوران سوخت‌‌‌های فسیلی و موتورهای احتراق داخلی، نه‌تنها مزایای قابل‌توجهی برای محیط‌‌‌زیست به همراه داشته است، بلکه انعطاف‌‌‌پذیری و انتخاب بیشتری را برای رانندگان فراهم می‌کند. از کاهش انتشار گازهای گلخانه‌‌‌ای و آلودگی هوا در شهرها تا ارائه سواری‌‌‌ آرام‌‌‌تر برای مسافران، همراه با صرفه‌‌‌جویی بالقوه در هزینه‌‌‌های سوخت در طول زمان، ویژگی‌‌‌های جذاب پرشماری برای علاقه‌‌‌مندی به چشم‌‌‌انداز رانندگی الکتریکی وجود دارد.

تولیدکنندگان پیشرو خودرو در سراسر جهان نیز این مزایا را تشخیص می‌دهند. آنها به‌شدت در توسعه فناوری خودروهای الکتریکی خود سرمایه‌گذاری کرده‌‌‌اند تا عملکرد بهتری نسبت به موتورهای سنتی مبتنی بر بنزین ارائه دهند.

از کاهش آلودگی هوا تا کاهش هزینه‌‌‌های جانبی برای مالکان خودرو، اهداف اساسی فونیکس در مسیر تحولی بزرگ در زمینه تکنولوژی خودروی کشور است. مطابق ترند روز جهان، فونیکس قصد دارد محصولاتی از هر دو گروه اصلی خودروهای برقی یعنی پلاگین‌‌‌ هیبرید (PHEV) که در کنار موتور بنزینی از موتورهای برقی بهره می‌‌‌برد و قابلیت شارژ را دارد، همچنین تکنولوژی تمام برقی (EV) محصولاتی را به بازار ارائه کند.