شماره روزنامه ۶۰۱۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۰۲ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۹۰۲

  • فولاد خوزستان در گام چهارم توسعه

    دنیای‌اقتصاد: فولاد خوزستان قصد دارد در گام چهارم توسعه خود با ۳۲۵ طرح توسعه‌‌‌ای به ارزش ۴۰ همت (۴۰‌هزار میلیارد تومان) در بالادست، پایین‌‌‌دست و تکمیل زنجیره ارزش به پیش برود؛ مهم‌ترین طرح این فولادسازی در گام چهارم، پروژه زمزم۳ است. پیش از این در محل کنونی این پروژه، پروژه دیگری بود که با توجه‌‌‌ به‌‌‌ الزامات محیط‌‌‌زیستی و توسعه‌‌‌یافتگی شهر در اطراف فولاد خوزستان، تبدیل به پروژه میدرکس شد و با توجه‌‌‌ به‌‌‌ تغییرات انجام‌‌‌شده به یک پروژه مگامدول تبدیل شد که ظرفیت تولید ۲ میلیون تن آهن اسفنجی را دارد.
  • سهم بانک‏‏‌ها از سبد اوراق ۱۴۰۳

    دنیای اقتصاد: مطابق گزارش تازه منتشر‌شده از سوی مرکز پژوهش‌های اقتصادی مجلس، براساس لایحه بودجه ۱۴۰۳، پیش‌بینی می‌‌‌شود چیزی در حدود ۶۸ هزار میلیارد تومان تقاضای اوراق دولتی از سوی بانک‌‌‌ها به‌وجود آید. بانک‌‌‌ها همواره مکلفند که به میزان ۳ درصد از کل سپرده‌‌‌های خود را به خرید اوراق دولتی اختصاص دهند که البته ممکن است همه بانک‌‌‌ها علاقه‌‌‌ای به حفظ این حد نصاب نداشته باشند، علاوه بر اینها به نظر می‌‌‌رسد با توجه به نرخ تورم و همچنین نرخ بازده این اوراق، جذابیت آنها برای بانک‌‌‌ها رو به کاهش است.
  • اعتبار اسنادی گَردان چیست؟

    مترجم: ایمان شرف الدین/ منبع: سایت Amazon
    اعتبار اسنادی گردان نوعی اعتبار است که بین دو طرف تجاری و بر اساس یک دوره زمانی مشخص گشایش می‌‌‌شود تا حمل کالا در یک دوره‌‌ طولانی را پوشش دهد. این نوع اعتبار اسنادی برای حمل مداوم کالا میان صادرکننده و واردکننده استفاده می‌‌‌شود. اعتبار اسنادی گَردان را می‌توان فقط یک بار و در یک چارچوب زمانی خاص یا برای تعداد معینی از معاملات تجاری مورد توافق طرفین یک قرارداد، استفاده کرد. استفاده از این نوع اعتبار اسنادی روند زمان‌بر گشایش اعتبار برای هربار معامله را حذف می‌‌‌کند.
  • شتاب‌دهنده‌ها؛ آغازگر فصل جدیدی از کارآفرینی

    امروزه شتاب‌دهنده‌‌‌ها نقش مهمی در فضای کارآفرینی بازی می‌کنند. از این رو در ایران نیز اهمیت کارآفرینی به شیوه مدرن افزایش یافته است. در همین راستا جلسه‌‌ اول از فصل سوم نشست‌‌‌های تعاملی «در مسیر کارآفرینی»، به همت شتاب‌‌‌دهنده‌‌ رادمان کیش، در هتل آرامیس پلاس کیش برگزار شد. این جلسه با راهبری مهندس امیر میثم گیاهی آغاز و روش‌های تامین مالی برای کسب و کارها توسط وی بیان شد. در این ارائه، مهم‌ترین روش‌ها برای تامین مالی کسب و کارها با روش‌هایی چون (پیش‌فروش)، تامین‌کنندگان (اعتبار خرید)، بانک‌ها، سرمایه‌گذاران فرشته، سرمایه‌گذاران خطر پذیر، سرمایه‌گذاران سنتی، فروش سهام، تامین مالی جمعی و کمک‌های حمایتی و دولتی به تصویر کشیده شدند.
  • صنعت گوهرسنگ رونق می‌‌‌یابد؟

    در راستای تعامل و هم‌افزایی در توسعه صنعت شاهد برگزاری نشست هم‌اندیشی بین مسوولان طرح توسعه صنعت گوهرسنگ و وزارت میراث فرهنگی بودیم که در نهایت به برنامه‌‌‌ای برای ایجاد کارگروه مشترک منتهی شد.
  • سیمان؛ هم‌پایه خاک ؟

    علی‌اکبر الوندیان/دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت سیمان
    صنعت سیمان سال‌هاست که به دلیل نگاه نادرست متولیان به سرمایه‌گذاری این صنعت، دچار آسیب‌های بسیاری شده و کارخانه‌هایی با ۶ هزار میلیارد تومان ارزش روز حتی قادر به پرداخت هزینه‌های تعمیرات و اورهال خود نیستند که در نتیجه این اتفاق صنعت سیمان روز به روز نحیف‌تر می‌شود. مساله تنها به موضوعات داخلی محدود نمی‌شود بلکه اهالی این صنعت در زمینه صادرات با موانع و مشکلات بسیاری مواجه هستند.
  • سرمایه‌‌‌گذاری ۶هزار میلیاردی کچاد در۶ ماه

    کچاد در ۶ ماه اول امسال بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌‌‌گذاری در طرح‌‌‌های توسعه انجام داده است که برابر با کل سال ۱۴۰۱ بوده است. به گزارش خبرنگار ما، در نخستین کنفرانس آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران با مدیران شرکت معدنی و صنعتی چادرملو که به درخواست اداره نظارت بر ناشران گروه صنعتی و معدنی سازمان بورس و اوراق بهادار و تسویه وجوه برگزار شد، مدیر عامل کچاد ضمن اعلام این خبر به بیان عملکرد ۶ ماه اول امسال در خصوص تولید و فروش شرکت پرداخت و گفت: چادرملو در نیمه نخست سال مالی جاری با درآمد مناسب ۲۷۰ هزار و ۷۰۶ میلیارد ریالی خود رکورد قابل توجهی به ثبت رساند.
  • تحقق پرتفوی سال گذشته بیمه پارسیان در ۸ ماه

    به گزارش روابط عمومی بیمه پارسیان؛ پرتفوی این شرکت تا پایان آبان ماه سال‌جاری از رقم پرتفوی سال ۱۴۰۱ عبور کرد و به اهداف تعریف شده سال ۱۴۰۲نزدیک‌تر شد. بر اساس این گزارش کل پرتفوی سال ۱۴۰۱ بیمه پارسیان رقمی نزدیک به ۸۰‌هزار میلیارد ریال بود که در پایان آبان ماه سال‌جاری رقم پرتفوی شرکت به بیش از آن رسید که با این حساب، شرکت بیمه پارسیان در ۸ماه سال ۱۴۰۲ از کل پرتفوی سال ۱۴۰۱عبور و به سمت اهداف تعریف شده سال‌جاری حرکت کرده است. بیمه پارسیان با تولید حق بیمه از تمام انواع بیمه‌نامه‌ها و رشته‌های بیمه‌ای یکی از متوازن‌ترین سبدهای بیمه‌ای را داراست و عدم‌تکیه بر رشته‌ای خاص جزو ویژگی‌های سبد پرتفوی این شرکت است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر