شماره روزنامه ۶۰۰۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۱۲ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۹۱۲

  • عطش ورود تکنولوژی به صنعت لوازم خانگی

    دنیای‌اقتصاد: پس از طرح موضوع واردات مشروط کالای خانگی به کشور که فقط شامل برخی لوازم با مصرف پایین انرژی می‌شود، واکنش‌هایی به این تصمیم در بین تولیدکنندگان، فعالان و کارشناسان صنعت لوازم خانگی کشور به وجود آمد. در همین خصوص نایب رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران در گفت‌وگو با روزنامه «دنیای‌اقتصاد» تاکید داشت به جای واردات این کالاها بهتر است که دولت به فکر واردات تکنولوژی و خط تولید روز دنیا به کشور باشد.
  • درد تازه مشترک انبوه‏‏‌سازان

    دنیای اقتصاد: مسیر فعالیت انبوه‏‏‌سازان سخت‏‏‌تر شده است؛ تورم ساخت، تورم زمین و رکود خرید آپارتمان نفس ساخت‏‏‌وساز را بریده و حالا فعالان ساختمانی از سطح بالای عوارض دریافتی از سوی شهرداری‏‏‌ها در شهرهای مختلف کشور می‏‏‌گویند که در شروع‏‏‌ سرمایه‌گذاری جدید، در نقش دیوار ظاهر شده است. شرکت‌های ساختمانی با کمترین میزان نقدینگی در دسترس در مقایسه با سال‌های گذشته روبه‌رو هستند؛ سختی فروش واحدهای مسکونی ساخته‏‏‌شده از یک‏‏‌سو و قیمت بالای زمین، منابع نقد سازنده‏‏‌ها را کاهش داده است. این موضوع، قدرت پرداخت عوارض شهرداری را برای سازنده‏‏‌ها سخت کرده است و هر اندازه تغییر مثبت در نرخ عوارض ساخت‌وساز، اوضاع سرمایه‌گذاری ساختمانی را شکننده‏‏‌تر از قبل خواهد کرد. عوارض شهرداری بر اساس فیش صادر شده توسط شهرداری‏‏‌ها، شرط صدور پروانه ساختمانی است و اگر پرداخت نشود امکان ساخت‌وساز عملا برای سازنده‏‏‌ها به وجود نخواهد آمد. با این حال، انبوه‏‏‌سازان عوارض بالا را درد تازه بازار ساخت مسکن عنوان می‌کنند.
  • ضرورت ریل‌گذاری استفاده از فناوری‌های نوین در ساخت‌وساز

    دنیای اقتصاد: دومین همایش ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی با محوریت راهبردهایی برای ارتقای پروژه‌های تولید مسکن با حضور مدیران عامل شرکت‌های تابعه گروه سرمایه‌گذاری مسکن، استادان و کارشناسان حوزه زلزله و مسکن برگزار شد.
  • ابزارتحقق اهداف شرکت‌ها در ۲۰۲۴

    دنیای‌اقتصاد: با آغاز سال ۲۰۲۴، شرکت‌ها با توجه به نوآوری‌‌های فناوری، تغییر رفتارهای مصرف‌کننده و اقتصاد جهانی پویا، آماده و دستخوش تحولات مهمی هستند. این گزارش به روندهای کلیدی می‌‌پردازد که انتظار می‌رود چشم‌‌انداز شرکت را در سال ۲۰۲۴ شکل دهند و بینش‌‌هایی را برای کسب و کارهایی که به دنبال موفقیت در این تغییرات هستند ارائه می‌دهد.
  • معادله اقلیمی عملکرد مالی شرکت‌ها

    دنیای‌اقتصاد: به مرور زمان چالش‌‌‌های جدیدی برای شرکت‌ها در حال خودنمایی است که یکی از آنها تغییرات آب‌‌‌وهوایی است که به جز هزینه‌‌‌های جانبی و جریمه‌‌‌ها ذیل آلایندگی زیست‌‌‌محیطی باید به موارد دیگری نیز اشاره کرد اما چگونه عملکرد مالی یک شرکت می‌تواند تحت‌تاثیر تغییرات آب‌‌‌و‌‌‌هوایی قرار گیرد و چطور می‌توان از آن منتفع شد؟تغییرات آب‌‌‌و‌‌‌هوایی می‌تواند بر عملکرد مالی شرکت شما تاثیر‌‌‌گذار باشد. با اندازه‌‌‌گیری میزان ردپای کربن، ‌‌‌ کاهش انتشار گازهای گلخانه‌‌‌ای، سازگاری با تغییرات آب‌‌‌و‌‌‌هوایی، استفاده از فرصت‌‌‌های تغییرات آب‌‌‌و‌‌‌هوایی و به اشتراک‌‌‌گذاری استراتژی تغییر آب‌‌‌و‌‌‌هوا می‌توانید این تغییرات را به نفع خود مدیریت کنید.تغییرات آب‌‌‌و‌‌‌هوایی نه تنها تهدیدی برای محیط‌زیست، بلکه برای عملکرد مالی بسیاری از شرکت‌ها نیز چالش محسوب می‌شود.
  • سرنوشت غبار آلود ساختمان‌‌‌های نیمه جان

    عباس اکبرپور/دبیر انجمن مهندسان راه و ساختمان
    تهران روزگاری در محاصره باغ‌‌‌هایی بود که وسعتش به چند هکتار می‌‌‌رسید، اما امروز علاوه بر رویش آسمانخراش‌‌‌ها شاهد افزایش ساختمان‌‌‌های نیمه‌‌‌کاره‌‌‌ای هستیم که تعدادشان ‌‌‌براساس آمار منتشر شده به ۱۲۹۵ پروژه می‌‌‌رسد. از وضعیت تورم ‌‌‌و گرانی مصالح ساختمانی این‌طور استنباط می‌شود که تعداد این ساختمان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نیمه‌‌‌کاره رو به فزونی خواهد بود. این موارد در حالی عنوان می‌شود که ۷۰‌درصد اقتصاد کشورها به حوزه ساخت‌‌‌وساز وابسته است، به این معنی که چرخ اقتصادی کلیه صنایع به واسطه این صنعت می‌‌‌چرخد. به طوری که اگر بخش ساخت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وساز با چالشی مواجه شود، اقتصاد کشور و صنایع وابسته هم متاثر خواهند شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر