شماره روزنامه ۶۰۰۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۷۱ دنیای اقتصاد

اخبار صنایع غذایی - روزنامه شماره ۵۹۷۱

  • رمزگشایی تخصیص ارز واردات از محل صادرات

    دنیای اقتصاد-سعیده نبی‌زاده: صنایع غذایی، بزرگ‌ترین صنعت غیرنفتی ایران است که ۱۶.۸‌درصد از شاغلان را به خود اختصاص داده است. تولید پایدار موادغذایی برای بقا و امنیت جامعه ضروری است. بنابراین، به‌‌‌منظور افزایش بهره‌‌‌وری و کارآیی، نیاز گسترده‌‌‌ای به فناوری‌‌‌های نوین، مدرن‌‌‌سازی، نوآوری و سرمایه‌گذاری در چرخه غذا وجود دارد. در حال حاضر حدود ۱۱۲۰۰ واحد فعال تولید موادغذایی در کشور وجود دارد که ۵۶‌درصد آنها کوچک به حساب می‌‌‌آیند.اما این صنعت نیز مانند صنایع دیگر همواره با تهدید‌‌‌های جدی روبه‌‌‌رو است. در این میان تغییر مداوم تصمیمات استراتژیک در کشور ظرف سال‌های گذشته همواره به بدنه تولید در کشور آسیب‌‌‌ رسانده و در واقع امکان برنامه‌‌‌ریزی را از صنایع گرفته است. بنابراین انتظار می‌رود سیاستگذاری در دولت به نحوی باشد که شاهد تغییر استراتژی‌‌‌های صنعتی و اقتصادی نباشیم چرا که ثبات در قوانین یکی از اصلی‌‌‌ترین پیش‌‌‌نیازهای توسعه صنعتی به‌‌‌شمار می‌رود.
  • آیا روغن زیتون شما را چاق می‌کند؟

    دنیای‌اقتصاد: روغن زیتون که اغلب به‌‌‌عنوان طلای مایع شناخته می‌شود، یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی مدیترانه‌‌‌ای است که برای هفت سال متوالی به‌‌‌عنوان بهترین رژیم غذایی انتخاب شده است. این ماده غذایی مملو از چربی‌‌‌ها و مواد مغذی «مفید» است و محققان مواد غذایی مدت‌‌‌هاست که از فواید بی‌‌‌شمار آن برای سلامتی حمایت کرده‌‌‌اند. اما کارشناسان اکنون هشدار می‌دهند که تبلیغات زیاد پیرامون این چاشنی ممکن است باعث شده باشد که برخی از افرادی که رژیم غذایی دارند با تخمین بیش از حد فواید آن برای کاهش وزن، باعث چاق شدن خود شوند و تلاششان بی‌نتیجه بماند.
  • مشکلات حقوقی شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان کشاورزی

    دنیای‌اقتصاد: در حال حاضر فرصت مناسبی برای حوزه حقوقی تات فراهم شده است، تا مستندسازی، به‌‌‌روزرسانی و اصلاح امور انجام شود.به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی خیام‌‌‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) تقویت حوزه حقوقی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را جزو اولویت‌‌‌های این سازمان دانست و افزود: اقدامات حقوقی در سازمان باید تا حصول نتیجه پیگیری شود که در آینده مانعی ایجاد نشود.
  • رشد۲۳درصدی صادرات محصولات غذایی وکشاورزی

    دنیای‌اقتصاد: از ابتدای سال تا پایان بهمن ماه ۱۴۰۲، ۵ میلیارد و ۵۹۳ میلیون و ۳۹۹‌هزار و ۷۲۷ دلار محصول شیلاتی، دامی، لبنی، زراعی، گلخانه‌‌‌ای، فرآوری‌شده و کنسروی به بیش از ۱۳۰ کشور صادر شده که نسبت به مدت مشابه ۲۳‌درصد ارزآوری بیشتری برای کشور داشته است.سید روح‌‌‌الله لطیفی، سخنگوی کمیسیون امور بین‌الملل و توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در خصوص میزان تجارت محصولات غذایی و کشاورزی اظهار کرد: سهم صادرات محصولات غذایی و کشاورزی کشور، نسبت به کل صادرات ۴۴ میلیارد و ۸۹۰ میلیون و ۱۲۵‌هزار دلاری کشور، نزدیک به ۱۲.۵‌درصد بوده که این میزان اهمیت کشورمان در تولید و صادرات محصولات کشاورزی و غذایی را نشان می‌دهد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر