شماره روزنامه ۶۰۰۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۱ دنیای اقتصاد

اخبار مدیران - روزنامه شماره ۵۸۸۱

  • تاثیر بلندمدت شخصی‌‌‌سازی بر رضایت مشتری

    مترجم: محمود نوري شمس آباد/ عضو انجمن مدیریت ایران منبع: The Financial Brand
    به لطف تشدید فشار از سوی بازیگران غیرسنتی، مصرف‌کنندگان این روزها انتظار دارند که در کل سفر مشتری، درجه شخصی‌‌‌سازی بالاتری را از موسسات مالی دریافت کنند. بنابراین بانک‌‌‌ها و موسسه‌‌‌های اعتباری مجبور به توسعه مدل‌‌‌های شخصی‌‌‌سازی قوی هستند که تجربیات منحصر به فردی ایجاد و برندهای آنها را متمایز می‌‌‌کند. به لطف رهبران دیجیتالی مانند آمازون و نتفلیکس و برندهای مطرحی مثل نایکی، مشتریان بیش از هر زمان دیگری انتظار و آرزوی تجربه‌‌‌های شخصی را دارند. چیزی که زمانی محدود به پیشنهادهای بخش‌‌‌بندی شده بود، اکنون به تمام اجزای سفر مشتری، از جمله جذب، تعامل با مشتری، اندازه تراکنش، دفعات خرید، فروش متقابل و حتی جلوگیری از خروج و وفاداری گسترش می‌‌‌یابد.
  • جهان در آمار

    مطالعه جدیدی که موسسه گالوپ تحت عنوان «وضعیت جهانی ارتباطات اجتماعی» انجام داده‌‌‌، نشان می‌دهد «تنهایی» این روزها به‌‌‌شدت رواج یافته است. این مطالعه که بین ژوئن ۲۰۲۲ تا فوریه ۲۰۲۳ انجام شده و طی آن با افراد بالای ۱۵ سال در ۱۴۲ کشور دنیا مصاحبه شده، حاکی از رواج زیاد احساس تنهایی بین گروه‌‌‌های مختلف سنی است. نتایج نشان می‌دهد ۲۵‌درصد پاسخ‌‌‌دهنده‌‌‌هایی که بین ۱۵ تا ۱۸ سال سن دارند، در سراسر دنیا «خیلی تنها» یا «نسبتا تنها» هستند.
  • جذب استعداد از طریق پایداری

    مترجم: مهدی نیکوئی منبع: diginomica
    حرکت کسب و کارها به سمت پایداری، زمانی تسهیل خواهد شد که متوجه پتانسیل بالای کارکنان برای مشارکت شوند. این موضوع را به وضوح می‌توان از اظهارنظر کارکنان درباره اقدامات پایداری سازمان‌هایشان دریافت. برخی نیز از بی‌‌‌تفاوتی کارفرمای خود گلایه می‌کنند. انتظار می‌رود که دغدغه پایداری کارکنان نه‌‌‌تنها به‌طور روزافزون افزایش یابد بلکه آنها در انتخاب شغل و محل کارشان نیز این مولفه را در نظر بگیرند. پژوهش‌‌‌های مختلفی میزان اهمیت پایداری برای جذب استعدادهای سازمانی را نشان داده‌‌‌اند. به عنوان مثال، شرکت آی‌‌‌بی‌‌‌ام (IBM) در نظرسنجی از ۱۶‌هزار نفر از ۱۰ کشور مختلف متوجه شد که ۶۷‌درصد از پاسخ‌‌‌دهندگان فرصت کار در کسب و کارهای دوستدار محیط‌‌‌زیست را قبول خواهند کرد.
  • آیا هوش مصنوعی می‌‌‌تواند به جای ما مذاکره کند؟

    نویسنده: Daniel Freeman مترجم: مرتضی ایراندوست منبع: Europeanbusinessreview
    هوش مصنوعی در حال هوشمندتر شدن است و چه متوجه باشیم و چه نباشیم، در زندگی روزمره ما مورد استفاده قرار می‌‌‌گیرد. ممکن است از خود بپرسید که هوش مصنوعی در چه مرحله‌‌‌ای می‌‌‌تواند کار شما را انجام دهد یا اینکه آیا می‌‌‌توانید از هوش مصنوعی برای مدیریت بخش‌‌‌های روزمره خود استفاده کنید یا نه. اگر مذاکره بخشی از نقشی است که شما ایفا می‌‌‌کنید، ممکن است حتی به اینکه هوش مصنوعی مذاکره را برای شما انجام دهد نیز فکر کرده باشید. اگر هوش مصنوعی بتواند چندین محاسبه و سناریوهای پروژه را در کسری از ثانیه انجام دهد، پس آیا می‌‌‌تواند برای من مذاکره انجام دهد؟

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر