شماره روزنامه ۶۰۱۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۵۰ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۵۹۵۰

  • لاریجانی لیست می‌دهد؟

    یک خبرگزاری دولتی خبرداده که فهرست منتسب به «علی لاریجانی» در حال نهایی شدن است و قرار است این لیست به سرلیستی «علی مطهری» وارد عرصه انتخابات شود. اما مشاور علی لاریجانی گفت: آقای لاریجانی نه لیستی دارند و نه قرار است از لیستی حمایت کنند.
  • عواقب اقتصادی جنگ نیابتی ایران و آمریکا برای خاورمیانه

    دنیای اقتصاد-گروه خبر: «حمله نظامی اسرائیل به نوار غزه به کشورهای همسایه سرایت کرده و موجی از شوک را در سراسر منطقه ایجاد کرده است و سوریه، لبنان، عراق و یمن را به میدان های نبرد در تشدید جنگ نیابتی بین ایالات متحده و ایران تبدیل کرده است. تحلیلگران می‌گویند که اقتصادهای منطقه‌ای بیمار نمی‌توانند درگیری ناشی از تشدید تنش غزه را تحمل کنند.»
  • سخت‌گیری در مرزهای شرقی

    دنیای اقتصاد-گروه خبر: فرمانده نیروی زمینی ارتش از انسداد نوار مرزی ایران و افغانستان خبر می‌دهد. سخنگوی امارت اسلامی اما از این حرف رنجیده است و می‌گوید: «اقدامات مرزی از هر کشوری صورت می‌گیرد باید تفاهمات هم باشد.» امیرکیومرث حیدری اما پاسخ قاطعی داد: «طالبان نمی‌توانند برای ما تعیین تکلیف کنند.»
  • مشکل اساسی زمامداران از نگاه ظریف

    محمدجواد ظریف، وزیر خارجه سابق ایران در بیست و دومین کنگره حزب‌ مردم‌‌سالاری گفت: مشکل اساسی همه‌ زمامداران جهان «اشتباهات ادراکی» است. تصمیم‌گیری بر اساس‌ فهم اشتباه به بحران‌های جبران‌ناپذیری منجر شده‌ است.
  • آذری‌ها خودشان موافق جدایی آذربایجان نبودند

    به‌شدت، به‌شدت مخالف جدایی آذربایجان بودند چون خودشان را ایرانی می‌دانستند؛ این خیلی طبیعی بود. به زبان ترکی حرف می‌زدند، اما ترک نبودند، ایرانی بودند. خود من هم پنجاه درصد آن طرفی‌ام. از طرف مادر، مادربزرگم زنجانی و پدربزرگم قفقازی بود {با خنده} اما واضح است که ایرانی‌ام. یادم می‌آید روزی که ارتش رفت آذربایجان و در واقع آزادی آذربایجان تسجیل شد، نخستین کسی که در دانشکده حقوق صحبت کرد یکی از دانشجویان آذری سال سوم بود که اسمش را هم خوب یادم است زرینه‌باف. او بود که بلند شد، صحبت کرد و با هیجان زیادی درباره آزادی این استان حرف زد. بنابراین من اصلا در بین آنها کسی را ندیدم که موافق جدایی آذربایجان باشد.
  • دکه - ۱۴۰۲/۱۱/۲۸

    روزنامه سازندگی در گزارشی با عنوان «نماد پایداری» به موضوع درخواست مهاجرت پسر محمد‌باقر قالیباف به کانادا پرداخته است‌. روزنامه هم‌میهن تیتر یک خود را در روز پنج‌شنبه به «تنگناهای تولید» اختصاص داده و با ۱۰فعال اقتصادی در این خصوص گفت‌وگو کرده است‌. روزنامه اعتماد درگزارشی با اشاره به نتایج ۱۰ ساله مطالعات جهانی درباره خدمات سلامت نوشت: «بررسی نتایج مطالعات جهانی درباره ارائه خدمات سلامت برای گروه سنی بالای ۶۰ سال نشان داد که «ایران» بهترین کشور برای سالمندان نیست. براساس این گزارش، کشورهای نروژ، سوئد، سوئیس، آلمان و کانادا کشورهای برتر در ارائه خدمات به سالمندان معرفی شده‌اند.» روزنامه فرهیختگان در یادداشتی به قلم مسعود فروغی، قائم‌مقام مدیرمسوول، با عنوان «اصولگرایان چه می‌گویند؟ به ما هم بگویید!» نوشت: اصولگرایان «بدعادت» شدند. تمرکز اصلی در پشت‌صحنه اصولگرایی روی گرفتن سهمیه بیشتر در دو یا سه لیست اصلی این جریان است.
  • ایران و عربستان در جست و جوی روابط راهبردی

    دنیای‌اقتصاد: وزارت خارجه عربستان سعودی از گفت‌وگوی تلفنی فیصل بن فرحان و حسین امیرعبداللهیان، وزرای خارجه ایران و عربستان خبر داد. به گزارش خبرگزاری تسنیم، طبق بیانیه این وزارتخانه، در گفت‌وگوی تلفنی روز جمعه امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان سعودی، طرفین در خصوص آخرین روند توسعه روابط دوجانبه و برخی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌ویژه تحولات غزه و رفح گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.
  • رایزنی‌‌‌های دبیر شورای عالی امنیت ملی در بیشکک

    دنیای‌اقتصاد: نشست دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای منطقه درباره‌‌‌ افغانستان روز گذشته در بیشکک برگزار شد. به گزارش «ایسنا»، شرکت‌کنندگان در این نشست از جمله‌‌‌ علی‌‌‌اکبر احمدیان، نماینده‌‌‌ مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی به‌‌‌ ارائه‌‌‌ نظرات‌‌‌ خود پرداختند. پیش‌تر علی‌اکبر احمدیان و نیکلای پاتروشف، دبیران شورای امنیت ملی ایران و روسیه در حاشیه این نشست دیدار و گفت‌‌‌وگو کردند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر