شماره روزنامه ۶۰۱۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۰۹ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۵۹۰۹

  • هفت‌خوان بازنگری در سیاست فیلترینگ

    دنیای اقتصاد: فیلترینگ گوگل‌پلی از سال گذشته عرصه را برای کاربران و به‌ویژه فعالان صنعت بازی کشور تنگ کرده است. در این مدت مسوولان بارها از بازنگری در سیاست‌های فیلترینگ صحبت کرده‌اند و وزیر ارتباطات نیز چندین بار اعلام کرد که قرار است برای رفع فیلتر این اپ‌استور کاربردی اقداماتی صورت بگیرد. با این همه به‌نظر می‌رسد که تاکنون تصمیمی قطعی برای این موضوع گرفته نشده است؛ چراکه سخنگوی دولت روز گذشته در یک نشست خبری اعلام کرد وزارت ارتباطات تاکنون دو بار برای رفع فیلتر گوگل‌پلی درخواست داده، اما کارگروه فیلترینگ این درخواست را رد کرده است. البته وزیر ارتباطات نیز تیرماه اعلام کرده بود که در جلسه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه وزارت ارتباطات و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای درخواست بازگشایی گوگل‌پلی داده شد؛ اما با آن موافقت نکردند. در حالی که هنوز از رفع فیلتر پلتفرم‌های کاربردی خبری نیست ، کاربران همچنان با قطعی‌ها و اختلالات روزانه اینترنت نیز دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • ضرورت ایجاد بازارگاه داده برای تسهیل امور کسب‌و‌کارها

    سیتنا: معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات گفت: در حال حاضر تبادل داده میان کسب‌وکارها و دولت دارای ضعف‌هایی است که برای حل آن پیشنهاد می‌شود، کارگروهی نظیر کارگروه تعامل‌پذیری دولت الکترونیکی برای کسب‌وکارها ایجاد شود تا با ایجاد بازارگاه داده به تسهیل امور کسب‌وکارها کمک کند.
  • ورود هوش مصنوعی به دنیای سیاستگذاری

    آی‌تی‌ایران: یک قانون‌گذار برزیلی به صورت مخفیانه لایحه‌ قانونی را با استفاده از یک برنامه هوش مصنوعی طراحی کرد که توسط اعضای دیوان قانون‌گذاران این کشور تایید شد! این سیاستمدار برزیلی که رامیرو روزاریو نام دارد، معتقد است که استفاده از ابزارهای مرتبط با هوش مصنوعی در دنیای سیاست می‌تواند به طرز هشدار‌دهنده‌ای خطرناک باشد و مشکلات و چالش‌های متعددی ایجاد کند.
  • تولید کارخانه جدید سامسونگ به تاخیر افتاد

    ایسنا: شرکت سامسونگ الکترونیکس، برنامه‌های تولید انبوه در کارخانه تراشه جدید خود در تیلور تگزاس را به تعویق انداخت.
  • اینتل تراشه‌ای با هزار میلیارد ترانزیستور می‌سازد

    مهر: با پیشرفته‌تر شدن صنعت بسته‌بندی تراشه، بلندپروازی شرکت‌ها نیز بیشتر می‌شود. در این میان اینتل تصمیم دارد تا سال ۲۰۳۰ تراشه‌ای با هزار میلیارد ترانزیستور بسازد.
  • آی‌فون از کسب عنوان مهم‌ترین محصول اپل باز می‌ماند؟

    «مینگ-چی‌کو»، از تحلیلگران سرشناس بازار فناوری دیجیتال، در مطلبی جنجالی ، اپل ویژن‌پرو را که تا اواخر ژانویه سال جدید به بازار می‌آید، به عنوان مهم‌ترین محصول اپل برای سال ۲۰۲۴ معرفی کرد. پیش از این «مارک گرمن»، خبرنگار مشهور بلومبرگ نیز چنین ادعایی کرده بود. تحلیلگران معتقدند هدست ترکیبی واقعیت مجازی اپل مهم‌ترین محصول این کمپانی برای سال ۲۰۲۴ خواهد بود و در میزان استقبال از آی‌فون هم پیشی خواهد گرفت.
  • شروط معاون وزیر ارتباطات برای تغییر تعرفه‌های اینترنت

    ایسنا: رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: ما اختیار و امکانش را برای تغییر تعرفه‌های ارتباطی داریم، اما هر نوع تغییر تعرفه‌، مشروط بر آن است که اگر تغییر تعرفه انجام شود، اپراتور چگونه می‌خواهد افزایش درآمد را هزینه کند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر